WEDSTRIJD F. C. Dyn. Zelem - Caf. Sporthal Borgloon  6 - 1

DATUM 23-02-2007  20:00

DOELPUNTEN 1 - 0 Tim Holtappels, 2 - 0 Tim Holtappels, 3 - 0 Kevin Billen 3 - 1 Cafetaria Sporthal Borgloon, 4 - 1 Tim Holtappels, 5 - 1 Livio Di Pasquale , 6 - 1 Ingmar Cosemans

VERSLAG In tegenstelling tot de wedstrijd in Borgloon, was het dit keer de omgekeerde wereld voor Futsal Club Dynamic Zelem. Want alles wat er fout liep in Borgloon ging dit keer zeer goed. Iedereen was fit bij ons waardoor we op volle sterkte Borgloon in eigen huis konden ontvangen. We begonnen dan ook zeer gemotiveerd aan de wedstrijd omdat we de nederlaag van in Borgloon goed wilde maken. Ook de inzet was groot, want het was de wedstrijd om de Tweede plaats. Beide teams begonnen dan ook zeer gretig aan de wedstrijd met een hoog tempo, maar het overwicht was aan ons met mooie combinaties en een aantal mooie kansen, waardoor we konden gaan rusten met een verdiende 2 - 0 voorsprong. Ook in de Tweede helft bleven we het overwicht behouden en konden we al snel 3 - 0 maken. Even werd het nog spanend toen het 3 - 1 werd, maar kort daarna maakten we er 4 - 1 van en de wedstrijd was gespeeld. Maar uiteraard gingen we ervoor tot de laatste minuut waardoor het nog 6 - 1 werd en wij tevreden kunnen terugblikken op een uitstekende prestatie. Doelman Ben kon zijn Eerste wedstrijd bij Dynamic als Papa winnend afsluiten na een uitstekende wedstrijd, ook al de andere spelers hebben een compliment verdiend. opstelling:1. Jeuris Ben, 2. Maes Johan, 5. Trippaers Eric, 6. Dipasquale Livio, 7. Billen Kevin, 8. Cosemans Ingmar, 9. Holtappels Tim.